lørdag 26. september 2009

Nytt nummer av Jeanne D'arc Living er kommet! Tema denne utgaven er franske, herlige landkjøkken! Og hva passer vel ikke bedre på et slikt kjøkken enn ekte fransk løksuppe?! Du finner oppskriften i bladet.. Jeg legger de ut for salg i nettbutikken imorgen..! Litt datatekniske problemer, som f.eks det å huske alle forskjellige passord gjør at jeg ikke får lagt de ut ikveld...

God helg kjære bloggere! Idag har vært en travel dag med masse kunder! Kjempegøy! Dagens (egentlig gårsdagens) solskinnshistorie kommer her: igår, sånn ca rundt lunsjtider, dukker det plutselig opp en blogger på jobben! MED kjempegode scones til oss! Helt utrolig, og veldig, veldig koselig! Så da satte vi oss ned i "interiørbiblioteket", drakk kaffe og spiste deilige scones. Og pratet om den forunderlige bloggverden! Det var så kjekt og den tror jeg vi lever lenge på! Så tusen, tusen takk til deg kjære blogger, det varmer virkelig! (du vet hvem du er..;-)) ha en riktig god helg alle sammen!

onsdag 23. september 2009

Neeei! Nå er det nummeret før jeg også får et illebefinnende! Har i hele dag (og igår) fått opp feil på siden min, ikke kan jeg se følgerne, og flere andre ting jeg ikke får til..! Noen som kan hjelpe meg? Jeg sender en overraskelse i posten til den som kan gi meg svaret! Sukk...ha en fin kveld kjære bloggere! :-)

tirsdag 22. september 2009

En pose med tid...det skulle jeg ønske meg akkurat nå! Døgnet har altfor få timer! Disse lekre brødposene må være årets flotteste "jeg-bryr-meg-om-deg-og-tenker-på-deg-poser!" Tenk å bake et brød, legge det i en skjønn pose med teksten:
"det beste et menneske kan gjøre
er å spise og drikke
og ha det godt
midt i alt sitt strev"
..for så og gi det bort til en du setter pris på!? Hvis du tenker som meg, og bare finner tiden, så finner du brødposene (laget av tekstilkunstneren anne knutsen) i vår nettbutikk: http://www.butikkofelia.no/
Nå er det slutt for idag...snart en ny dag og nye muligheter...
PS: Sammen med brødposen får du med oppskrift på et kjempegodt brød!
.. Og siden jeg først er i gang og snart klar for dagens gjøremål, MÅ jeg bare si at vi nå har fått inn masse flotte klær fra både Culture og Melmelli! Både kjolen og omslagsjakken på bildet har vi fått! Kjempetøft! Skal prøve å få tatt bilder av klær idag, men det er en stoor jobb og alt skal legges inn på nettsiden! Målet er å få noen bilder inn hver dag...så hvorfor sitter jeg egentlig her nå..?! Ha en flott dag, nå er det jobbings! :-)

Jeg blir så inspirert av alle dere bloggere som er så utrolig flinke å sy, male, quilte, fotografere, lage mat, pusse opp møbler, lage FLOTTE blogger og ikke minst ha tid til det! Timene går FORT når jeg sitter og leser sidene deres!
Tenkte jeg skulle vise litt hva jeg holder på med (det heter vel strengt tatt HOLDT på med nå for tiden). Jeg har prøvd meg på en kolleksjon med barneklær. Tanken er at det skal gi litt assosiasjoner til "gamle dager" (hva er det? Ifølge mine barn, vokste JEG opp i gamle dager, hmm...der kom jeg på ett annet tema jeg må skrive om..) I tillegg skal det være i naturmaterialer som ull, lin, silke og bomull. Jeg elsker kombinasjonen av disse tekstilene!
Ihvertfall, jeg planlegger å få laget endel kjoler, mammelukker og kanskje noen kåper som skal være klar til jul, men jeg aner ikke om jeg er altfor bråkjekk nå! (Utrolig så kreativ man er når man har lagt seg for å sove om kveldene, da er man plutselig superwoman og når over alt!)
Vel, dagens lille innlegg er et resultat av få timers søvn pga av tanker om ALT jeg har bestemt meg for å gjøre idag! Ha en strålende dag i regnet!

søndag 20. september 2009

Ahhh! Endelig har jeg (tror jeg) fått til en teller som virker og hva passet vel ikke bedre da enn dette skiltet? Kom inn, kom inn! Herlig søndag med laang tur! Ble overrasket av en skikkelig regnbyge, men det var bare godt! Lenge mellom hver treningsøkt for tiden, så litt ruskevær (og etterhvert ruskehår) får en til å føle seg i live...!

fredag 18. september 2009

Idag har vært en bra dag! Masse hyggelige kunder, utrolig positive tilbakemeldinger! Det ER så kjekt og varmer virkelig! Tusen takk! I tillegg kom nye klær fra Culture! Kjempetøffe baggybukser og blusen dere ser på bildet! På toppen av alt har Gullrekka begynt igjen..! Hurra for endelig litt bra tv!! En kort oppsummering av en fin fin fredag..!
Jeg har på følelsen at imorgen blir en like bra dag...


mandag 14. september 2009

Yes she does...! Igår (og idag) har vi hatt nydelig vær på vestlandet! Det gjør godt for både kropp og sjel. Så igår hadde vi en perfekt søndag, lang tur på Fløyen, Bondens marked på Bryggen (med alt du kan tenke deg av delikatesser fra lokale, fantastiske gourmet-tettsteder) og avsluttet med deilig middag på restaurant. UTE! For en vitamininnsprøytning! Håper det varer...
Nå er valget ganske sikkert avgjort, så da får jeg vel tenke på morgendagen...tudilu!
Jeg måå jo bare vise dette vidunderlige bildet også! For de som ikke har sett den forrige bloggen min, så kan jeg fortelle at den utrolig søte grisen fra Jellycat (som jeg har kalt Nalle), satt innerst i en ganske så overfylt "kosebamsehylle" i Strandvejen i København. Han satt der så ensom og så lengtende at jeg måtte bare ta han med meg hjem. Og slik ble det til at Ofelia også fikk en egen "barneavdeling"...(og kanskje for noen nostalgiske, romantiske voksne..............)? PS: denne supertøffe hyllen er et funn fra Frankrike! Den var i utgangspunktet kremgulfarget, men vi har pusset og malt og gnikket for å gi den den rette patina og slitte look! Fin? :-)

Og her er enda et godt eksempel! Supersøtt Burleigh-servise mot rå, gammel drivved! Need I say more...? Kjempegøy om noen har andre tips til gode kontraster! Tar imot med stoor takk!
Tenkte jeg skulle vise dere litt av grunntanken vår ved Ofelia...vi har vel strengt tatt mer enn en da, men denne er absolutt en av de viktigste! Kontraster! Hva er vel flottere enn en rå "murvegg", dekorert med "grafitti" og rennende maling - mot lysestaker i fattigmannsølv og skimrende perlekjeder..? Det er jo fantastisk å blande gammelt og nytt! Det matte mot det blanke...Gamle, sprukne sprosser mot skinnende stål...
En dag...når jeg får tid...skal jeg lage meg en slik murvegg. Det kommer til å bli nydelig mot en hvit sofa, fylt med gamle "melsekkputer"...og ikke minst noe skinnende, blankt!
PS: hvis du har lyst å lage en slik "murvegg, er det bare å stikke innom, så hjelper vi deg!
I neste uke kommer ny leveranse med klær fra Melmelli! Utrolig gøy at så mange (inklusiv meg selv) likte klærne fra den svenske designeren! Her kan dere se hele kolleksjonen hennes: www.melmelli.se
De er utrolig behagelige å ha på seg, hele kolleksjonen kan du mixe og matche akkurat slik du vil, og ikke minst kombinere med alle de flotte sjalene hennes!

fredag 11. september 2009

Herlighet som vi har jobbet de siste ukene! (For ikke å snakke om månedene...) Her ser dere litt av resultatet! Jeg syns vi har klart det ganske bra, å skape et miljø der den fransk-nordiske landstil står i spissen, men ikke minst der kontrastene er en viktig del av det vi ønsker å dele...jeg tror vi har klart å finne noe for alle, vel nesten alle...som sagt tidligere: responsen har vært overveldende! Og jeg er utrolig takknemlig for alle tilbakemeldinger! Jeg håper det fortsetter sånn...(ps: har fått høre at jeg skriver alt for mye, men jeg LIKER det jo!!) Håper dere holder av med meg...

Her er forresten vårt lille "interiørbibliotek"! Vi har masse bøker og blader, og "hjemmelagde" permer med tips og ideer til alt ifra "hvordan lage en slitt-mur-vegg" til "hvordan pusse opp gamle møbler.."?

Vel er det et noe slitent industriområde vi har valgt å legge butikken vår til, men akk så vakkert! Se for deg gamle, slitte fiskebåter, snille "Elias"båter, blandet med dieselolje og herlig lavendelduft! Og en nydelig utsikt! Dere er hjertelig velkommen alle sammen til å nyte dette sammen med oss! Vi har laget en liten "slumrekrok" der alle som kommer kan sette seg ned, se litt på utsikten, bla i interiørblader-og bøker og ta en kopp kaffe og kanskje "något attåt"..! Og gjerne slå av en prat! Sukk...jeg ønsker meg en båt....

Og selvfølgelig må jeg ikke glemme Lille Ofelia! Jeg hadde aldri trodd det gikk an å bli glad i en fugl, men jeg tar meg selv i å snakke med henne hele tiden! Sannheten er at vi fant dette fantastiske, gamle fugleburet i Danmark, og da MÅTTE vi jo ha en levende fugl! Det er en ny erfaring, både på godt og på vondt, hun griser fælt, men hun har allerede blitt en del av oss...hun har ihvertfall den beste utsikten og ser ut til å stortrives!! Takk til alle som har noen tips til hvordan vi kan unngå fuglefrø på gulvet!

Siden jeg bestemte meg for å opprette en ny blogg, fant jeg ut at det var da utrolig dumt at alle innleggene jeg hadde skrevet på den forrige bare var bortkastet, så nå klipper jeg og limer for harde livet! Så her kommer noen av de:

Hurra! Da var dagen her! Tusen, tusen takk til alle som kom på åpningen!! Det var helt fantastisk og veldig overveldende!Utrolig mye god respons gir ny energi, noe jeg tror vi trenger etter noen veldig hektiske uker, for ikke å snakke om måneder..Tusen takk igjen!! Og tusen takk til bloggerne for kjempekoselige tilbakemeldinger! Det varmer...!

torsdag 10. september 2009

Velkommen til vår "NYE" blogg! Pga alle tekniske problemer, har jeg besluttet å opprette en ny blogg! Det er vel en grunn for at jeg har valgt et kreativt yrke og ikke fulgt den tekniske verden...når sant skal sies, er jeg ikke såå dårlig med pc, tror jeg...Vel, velkommen skal dere være alle sammen! Vi blir veldig glad for alle besøk, enten på bloggsiden her, eller i vår nye butikk!Jeg har fulgt den fantastiske bloggverden i et par år nå, men aldri funnet tid til å lage en selv. Kan jo være det skyldes den tekniske biten også...men nå er jeg igang! Ønsket mitt med bloggen er å opprette kontakt med alle interiørinteresserte langs det vidstrakte land, og gjerne utland, for å dele kunnskap, ny viten og ikke minst små gleder i hverdagen! Jeg fryder meg når jeg leser sidene deres og hvilke små og store skatter dere har fått tak i! Og aldri hadde jeg trodd at det fantes så mange likesinnede! Jeg håper dere kommer til å sette pris på min side også..Igjen; velkommen til min "NYE" bloggside!
Bare en ting til: Til dere som kanskje har prøvd å hjelpe, da jeg la ut et rop om hjelp på den forrige siden: tusen takk! Men jeg har ikke fått lest evnt.mail derfra, da jeg ikke helt har funnet ut av den mailadressen...