fredag 30. oktober 2009

I'm back!!!
Kjære bloggvenner:
Jeg har IKKE hatt bloggtørke!! Men derimot: svinelignende symptomer hos Ofelia-familien som har forårsaket mye verk i sideflesket!(som nå er over!!), julevarebesøk, og ikke minst forberedelser til vår STORE julebutikk!! Dessverre blir det ingen marsipangriser hos oss iår..
Hjelpe meg for en jobb!
Hadde jeg vært rik, skulle jeg invitert noen av dere fantastiske, kreative interiørbloggere til en skikkelig "ekstratidligjulepyntetbutikkverksted"! Tenk så gøy da!!! (Kanskje til neste jul...?)
Men, men..fortvil ikke!!
Neste helg, lørdag 07.november er det bloggtreff hos oss og jeg måå bare få si at alle som til nå har meldt seg på er
hjertelig velkommen!!!
Ha en strålende kveld og helg kjære bloggere! I'll be back...

mandag 19. oktober 2009

Jeg klarer ikke holde meg lenger!!
Jeg MÅÅ bare vise bilde av min herlige niese som var så snill å stille opp som fotomodell på vår fotoshoot av julebilder til annonser! Er hun ikke søt??
En herlig dag med mye latter og en liten jente som ikke helt skjønte alt oppstyret! Men det ble masse flotte bilder, så noen av de kommer dere sikkert til å se igjen i diverse interiørmagasiner...
Her er ihvertfall en liten smakebit på julen hos Ofelia...
Og til alle dere som har meldt dere på bloggtreffet så langt
(det er fremdeles noen ledige plasser):
DERE ER HJERTELIG VELKOMMEN!
Jeg har bare ikke hatt tid til å svare dere, håper dere holder av med meg...
Ha en strålende kveld alle sammen!

torsdag 15. oktober 2009


BLOGGTREFF!
Det tok sin tid, men nå er det endelig klart! Vi inviterer til bloggtreff hos oss på Ofelia
LØRDAG 07.NOVEMBER kl. 16.00-19.00
Vi står for servering og selvfølgelig en annerledes julepyntet butikk!
Håper på en koselig ettermiddag/kveld med masse latter, idèutveksling, god mat og drikke og ikke minst nye bekjentskaper!
Førstemann til mølla prinsippet gjelder, ifølge erfarne bloggere er det best å være tidlig ute! Vi har plass til ca. 25 smilende damer (og menn)!!
Det går buss direkte fra Bystasjonen, jeg vil komme tilbake til nøyaktig tidspunkt litt senere.
Hvis du har lyst å være med, er det bare å skrive en kommentar under..
VELKOMMEN!

fredag 9. oktober 2009

SOL ute, sol inne, sol i hjertet, sol i sinnet!! For en herlig dag her på Vestlandet!! Dessverre så følger væromskiftningene ofte med seg andre ting enn bare...hmm..væromskiftninger! Forkjølelse! For en unyttighet man skal dra med seg, spesielt når det er så nydelig vær som idag! Men jeg velger å overse den unyttigheten og heller fokusere på de små gledene her i livet, nemlig HØSTEN! Høst betyr stemning (ihvertfall for meg) en stemning som bygger opp forventninger til en ny årstid, kulde, regn, nydelige farger, uvær, storm, sludd og stearinlys. Deilig kjøttsuppe etter en lang tur i skogen eller på fjellet...for tilslutt å krype godt under ulveskinnspleddet med et glass rødvin...rett og slett herlig! Bare man slipper unna forkjølelsen...
Ha en deilig kveld i høstmørket! Bildet over skal jeg skrive om neste gang...

mandag 5. oktober 2009


Nye varer fra Nordal er kommet!
Flotte, hvitmalte speil, "franske" veggur, skåler og vaser i fattigmannssølv, lamper og masse nye knaggrekker!
Og STORE håndlagde sølvfat!! Blir lagt ut i nettbutikken i løpet av kvelden (puh..) Superfine til jul! (Jeg VET det er litt tidlig, men jeg har som sagt vært i julemodus en liten stund allerede...må være høstmørket..)
Ha en strålende kveld alle sammen! (Er det ikke forresten snart på tide å skru klokken frem? Tilbake? Jeg kommer nok aldri til å lære meg det, men det er vel heller ikke så viktig å huske på..?)

lørdag 3. oktober 2009

Jeg vet dette sikkert er litt tidlig, men jeg MÅ bare si det likvel: Jeg har så smått begynt å komme i julestemning!!! Det er mørkt om kveldene (dvs ingen ser støvet og alt ser så mye flottere ut), jeg kan tenne stearinlys og det kan SEES (liten vits om sommeren, selv om jeg gjør det da også..) og ikke minst: det blir kaldere! (Ikke bruk det mot meg, jeg kan fort skifte mening...) MEN: det ER noe med den kalde luften...kan ikke helt forklare det, det bringer frem gode minner. Hytteturer med fyr i peisen, stearinlys, skiturer (jeg har lært meg slalåm også! Endelig kan mor være med i bakkene!) Man kjenner faktisk at man lever når det stormer som verst! Været altså...
Men over til bildet: Dette er KariMas (mammas) fantastiske "franske slottskjeller"! Utrolig flott og stemningsskapende! Tenkte jeg skulle vise det til dere før det kommer i avisen! En liten "førpremiere"..håper det kan gi dere litt inspirasjon og glede i høstmørket OG regnet! Som sagt, ikveld er en fin kveld, jeg KAN skifte mening...men enn så lenge: ha en fantastisk strålende høstkveld alle sammen! Og husk stearinlys!!

torsdag 1. oktober 2009

Enda et bilde av glassene fra Beda!
Syns de skinte så fint i høstsolen! De er helt lekre på bordet,
gjerne i kombinasjon med rustikke fat på slitte langbord..
perfekt til julebordet...?
For en fantastisk, nydelig høstdag!! Deilig kaldt og SOL!
Jeg får lyst å gå en lang, lang tur i fjellet. Puste den kalde, friske luften dypt inn
og nyte de flotte fargene som er ute nå..
Men det er ikke helt derfor jeg er her nå. Ville bare si at en av de nærmeste dagene, så skifter vi utstilling! I oktober måned er det glassblåser Beda Maria Johansen som skal stille ut sine fantastiske glass! Jeg sender ut Ofelias første nyhetsbrev ganske snart, så er du interessert, gå inn på www.butikkofelia.no og meld deg på nyhetsbrev du også!